Nets oli juba Madison Square Gardenis mänguks New York Knicksiga valmistumas, kui tuli uudis Bryanti ja tema tütre hukkumisest kopteriõnnetuses. Irving lahkus saalist pärast soojendust ning mõlemas leeris oli neid, kes lootsid, et kohtumine jäetakse üldse ära.

"Riietusruumis oli väga vaikne. Keegi ei rääkinud eriti midagi. Vahel ei leiagi sellise sündmuse korral sõnu ning minul polnud sõnu, et neid lohutada," ütles Netsi peatreener Kenny Atkinson.

Knicks võitis kohtumise 110:97. Võitjate parim oli oma NBA karjääri Bryantiga ühes meeskonnas alustanud Julius Randle, kes kogus 22 punkti ja 15 lauapalli. Bryantiga koos tema kaks viimast hooaega mänginud Randle jalutas pärast mängu ajakirjanikest mööda ja intervjuusid ei jaganud.

Reporterite ees jäi aga seisma Netsi mängujuht Spencer Dinwiddie, kes võitles intervjuud andes pisaratega. "Ma sündisin 1993, tema valiti draftis 1996. aastal. Kasvasin üles Lõuna-Kesk Los Angeleses. Ta oli minu generatsiooni jaoks suur iidol," rääkis ta.

Bryanti auks oli Madison Square Gardeni ekraanile kuvatud tema pilt ning areenil peeti enne mängu minutiline leinaseisak, pärast mida skandeeris publik "Kobe! Kobe!".

Õhtu võimsaima esituse tegi Portland Trail Blazersi mängujuht Damian Lillard, kes viskas 139:129 võidumängus Indiana Pacersi vastu 50 punkti ja jagas 13 korvisöötu.

Trail Blazers avaldas Bryantile enne mängu austust 24-sekundilise leinaseisakuga ning lasi oma esimesel rünnakul täis tiksuda ka 24-sekundilisel rünnakuajal. Pacers seevastu võttis vastu palli üle keskjoone viimise karistuse (8 sekundit). 24 ja 8 olid nimelt Bryanti särginumbrid.

Teised tulemused:

Atlanta - Washington 152:133
Memphis - Phoenix 114:109
New Orleans - Boston 123:108
Orlando - LA Clippers 97:112