Vahepeal 12 punktiga kaotusseisus olnud Thunder võitles end mängu lõpuks tagasi löögiulatusse, kuid viimane minut osutus täiesti pööraseks. Kolme punktiga kaotusseisus olnud Thunder sai tänu ründelauapallidele viigiviset proovida koguni kuus korda, kaugemalt ja lähemalt, ent ükski üritus ei tabanud. Sealjuures tundus ilmselt paljudele vaatajatele, et viimasel korral tehti kaugviset üritanud Paul George'ile selge viga, kuid kohtunike vile vaikis.

Lisaks vabavisete mitte saamisele ei suutnud OKC seejärel piisavalt kiiresti ühelegi Jazzi mängijale viga teha, et kella seisma panna.

Jazzi liidriks kujunes uustulnuk Donovan Mitchell, kes viskas lõpuks 38 punkti. Thunderi vedur Russell Westbrook kogus 46 punkti, 10 lauapalli ja seitse korvisöötu, ent tegi selleni jõudmiseks koguni 43 pealeviset, millest tabas 18. Westbrooki optimistlikud kaugviskeüritused, millest mitmed lausa ässaks läksid, võisid lõpuks ka Thunderile saatuslikuks saada, niisamuti nagu liiga Westbrooki-keskne rünnak, kus pall väga ei liikunud.

Paljude asjatundjate arvates võis see mäng Paul George'i jaoks jääda Thunderi särgis viimaseks - sel suvel saab temast vabaagent, mis võimaldab tal liituda ükskõik millise tiimiga. Arvestades seda, et Thunderi jaoks oli see hooaeg põrumine, võib üsna tõenäoline olla, et George liitub oma lapsepõlve lemmikklubi Los Angeles Lakersiga, klubiga, keda on George'iga juba vaat et mitu aastat seostatud.