James panustas Heati 103:81 võidumängu 33 punkti, millest 16 viskas ta esimesel veerandajal. 5:50 enne viimase veerandi lõppu sai ta pealt pannes Serge Ibakalt obaduse, mis ta mitmeks minutiks põrandale pikali niitis ning rätik ninal väljakult lahkuma sundis.

Jamesile tehti ka peapõrutuse test, kuid seda häda temal ei tuvastatud, küll aga teisi vigastusi. "Tal on praegu nina paistes. See veritseb. Me vaatame ta läbi, kui tagasi Miamisse jõuame, aga see on hell," ütles Miami peatreener Erik Spoelstra.

Heat pani Miami "vurri" käima kohe mängu alguses viie viskega ja 12 punktiga ning Miami juhtis nelja ja poole minuti möödudes juba 22:8. Esimese veerandi võitis külalismeeskond 34:17, poolaja 54:47 ning kolmanda veerandi 76:65.

Dwyane Wade viskas 24 punkti ja jagas 10 korvisöötu, Chris Bosh sai samuti kirja 24 silma. Miamile oli see neljas järjestikune võit ning vajalik samm idakonverentsi liidri Indiana Pacersi püüdmiseks (vaata tabeliseisu!)

Esimest korda alates 5. jaanuarist koduväljakul kaotanud Thunderi parim oli Kevin Durant 28 punktiga.

Teistes eilsetes mängudes võitis Denver Nuggets võõrsil Milwaukee Bucksi 101:90 ning Golden State Warriors kodus Houston Rocketsit 102:99.

Video Jamesi intsidendist: