Karjääri parima esituse tegi Golden State'ist lahkunud ja Dallasega 94 miljoni dollari (4 aastat) lepingu sõlminud Harrison Barnes, kes viskas 34 punkti. Tema oli ka see, kes normaalaja lõpus seisu viigistas. Kahel korral sel hooajal oli ta juba 30 silmani jõudnud, Warriorsi ridades näitas ta sellist punktisummat vaid korra nelja aasta jooksul.

J.J. Barea panustas Dallase võitu 21 punkti, neist viis lisaajal. Bucksi paremad olid Jabari Parker 16 punkti ja Greg Monroe 14 punkti ja 12 lauapalliga. Milwaukeel katkes kolmemänguline võiduseeria.

Dallasel ei teinud mängu kaasa Deron Williams, Dirk Nowitzi ja varumängujuht Devin Harris. Nowitzki on Achilleuse kõõluse vigastusega väljas vähemalt nädala. Williams, kellele teeb häda sääremari, loodab teisipäeval väljakule naasta Lakersi vastu.

Los Angeles Lakers võttis kolmanda järjestikuse võidu (kokku 4 võitu, 3 kaotust), alistades Phoenix Sunsi 119:108. Sacramento Kings oli 96:91 parem Toronto Raptorsist, Denver Nuggets võitis 123:107 Boston Celticsit.