Grizzlies oli võõrsil tulemusega 88:84 parem Oklahoma City Thunderist. Mullu Miami Heatiga finaalis mänginud Oklahomat ei päästnud isegi lõpuminutitel tehtud 16:6 spurt, kuna Kevin Durant eksis viimasel rünnakul ning mängu lisaajale viia ei suutnud.

Zack Randolph tõi võitjatele 28 punkti ning võttis 14 lauapalli, Mike Conley toetas 13 punkti ja 11 korvisööduga. Seeria varasemates mängudes säranud Marc Gasoli arvele jäi seekord 10 punkti ja 7 lauapalli.

Oklahoma parim oli lõpusekunditel eksitud viskele vaatamata Kevin Durant, kes viskas 21 punkti, võttis 8 lauapalli ja andis 6 korvisöötu. Serge Ibaka arvele jäi seekord 17 punkti, 8 lauapalli ja 3 blokki.

Memphis võitis seeria 4:1.

Läänekonverentsi finaalis mängib Memphis Grizzlies San Antonio Spursi või Golden State Warriorsiga (seis hetkel 3:2 Spursile).

Chicago Bullsil õnnestus esimesel poolajal tulla välja küll 18-punktilisest kaotusseisust, kuid lõpuks kaotati ikkagi kolme punktiga, 91:94 Miami Heatile.

Kodus edasipääsu kindlustanud Heati parim oli LeBron James 23 punkti, 8 korvisöödu ja 7 lauapalliga, Dwyane Wade viskas 18 punkti. Chris Bosh viskas 12 punkti, võttis 7 lauapalli ning pani 2 blokki.

Bullsi parim oli viimases mängus Carlos Boozer 26 punkti ja 14 lauapalliga, Nate Robinson tõi 21 punkti ja andis 6 korvisöötu.

Miami võitis seeria 4:1.

Idakonverentsi finaalis mängib Miami Heat Indiana Pacersi või New York Knicksiga (seis hetkel 3:1 Pacersile).