Lätlane Kristaps Porzingis panustas Mavericksi võitu, mis toimus klubi legendi Dirk Nowitzki silme all, 17 punkti. Kuuenda järjestikuse kaotuse saanud Cavaliersi resultatiivseim oli rookie Darius Garland oma karjääri kõrgeima 23 punktiga.

Tabeli tippu kuuluvate klubide vastasseisus alistas Denver Nuggets oma kodupubliku ees Boston Celticsi 96:92. 1,5 sekundit enne lõppu kaks vabaviset realiseerinud Jamal Murray oli võitjate suurim korvikütt 22 punktiga, kolmikduubli teinud Nikola Jokic kogus 18 punkti, 16 lauapalli ja 10 tulemuslikku söötu.

Celtics kaotas vigastuse tõttu oma staari Kemba Walkeri, kes põrkas teise veerandi lõpus kokku klubikaaslase Semi Ojeleyega ja vigastas kaela. Celticsi klubi teatel diagnoositi Walkeril põrutuse sümptomid ja ta toimetati haiglaravile.

Anthony Davis viskas oma 33-st punktist 24 teisel poolajal, kui Los Angeles Lakers alistas võõrsil Oklahoma City Thunderi 130:127. Davis hankis ka 11 lauapalli ja jagas seitse resultatiivset söötu. LeBron James tõi kuuenda järjestikuse võidu teeninud Lakersile 23 punkti ja 14 korvisöötu.

Kawhi Leonard tabas 15 sekundit enne lõppu otsustava viske, mis tõi Los Angeles Clippersile 122:119 võidu Houston Rocketsi üle. Viimasel rünnakul eksis Russell Westbrook kaugviskel. Leonard kogus 24 punkti, James Harden tõi Rocketsi parimana 37 silma.