Müstilise mängu tegi taas Warriorsi mängujuht Stephen Curry, kes viskas 37 minutiga 46 punkti, tabades seejuures kaugviskeid 16-st 12. Just Curry oli ka see, kes mängu saatuse lisaajal otsustas - tema poole väljaku lähistelt teele läkitatud vise läbis pool sekundit enne lõpusireeni korvi.

"Ausalt, ma ei tea täpselt, kust ma viskan, nii et ma ei kalkuleeri kunagi oma peas, et siit on nüüd 11 või 11,5 meetrit korvini. Tahtsin lihtsalt visata enne seda, kui kaitse mulle peale jõudnuks tulla. See oli põhimõtteliselt mu ainus mõte tol hetkel," kirjeldas Curry võiduviskele eelnenut.

27-aastane mängumees kordas tänu võiduviskele ühtlasi NBA kaugvisete rekordit - enne teda olid ühes mängus 12 kolmest tabanud Donyell Marshall ja Kobe Bryant. Isikliku rekordi püstitas Curry ka ühe hooaja arvestuses: ta on tänavu tabanud juba veebruari lõpuks 288 kolmepunktiviset ehk rohkem kui kunagi varem.

Curry kõrval tegi hea mängu ka Klay Thompson, kes viskas 32 punkti. Kaotajate parim oli Kevin Durant 37 punkti ja 12 lauapalliga, Russell Westbrook lisas 26 punkti ja 13 korvisöötu. Serge Ibaka hankis 15 punkti kõrval suisa 20 lauapalli.

Warriorsil on tabelis kirjas nüüd 53 võitu ja 5 kaotust, Thunderil aga 41 võitu ja 18 kaotust.

Mängu kokkuvõte:

Curry võiduvise: