Kuigi OKC üleolekut tänavu vaid neli võitu võtnud Lakersi vastu võis eeldada ka juba enne kohtumist, tegi asjad veelgi ühepoolsemaks fakt, et Los Angelese tiimis ei teinud sedapuhku õlavigastuse tõttu kaasa Kobe Bryant.

Oklahoma alustaski koduplatsil kohe võimsalt, võites avaveerandi tervelt 35:15. See vahe edaspidi vaid kasvas ja lõpuks olid Thunderi võidunumbrid 118:78. Lakers oli tänavu vaid korra varem veelgi vähem punkte visanud. Oklahoma vastu visati sedavõrd vähe punkte aga viimati 22. märtsil, kui Miami Heat jäi OKC-le alla 75:93.

Bryant ise kommenteeris pärast mängu, et ta on juba mitu viimast kohtumist valuvaigistite mõju all mänginud. "Täna tundsin ärgates, et õlg on endiselt valus ja seetõttu jätsin ka seekordse mängu vahele." VIimases mängus pakkus Lakersi legend ka muljetavaldava pealtpaneku Houston Rocketsi vastu. Kuigi mängumees leidis, et vigastus oli saadud juba varem, tunnistas ta, et oma osa intensiivistunud valul võis olla ka just sellel hetkel.

Oklahoma resultatiivseimaks mängijaks kerkis täna 22 punkti ja 8 lauapalliga Kevin Durant, Enes Kanter toetas teda 19 silma ja 14 lauapalliga. Lakersi särgis sai parimana 20 punkti kirja Louis Williams.

Kõik tänased tulemused:
Oklahoma City Thunder - Los Angeles Lakers 118:78
Washington Wizards - Charlotte Hornets 109:101
New York Knicks - Chicago Bulls 107:91
Houston Rockets - Los Angeles Clippers 107:97
Memphis Grizzlies - Indiana Pacers 96:84