Celtics kaotas avaveerandi napilt 26:27, kuid poolajaks juhiti omakorda 50:46. Punkt-punkti heitluses jätkus ka teine poolaeg, kui kolmanda veerandi lõpuks oli Celticsi edu vaid 72:71. Neljandat vaatust alustas Bostoni võistkond paremini, minnes kiirelt 79:71 ette. Ehkki Raptors jõudis korra kahe punkti kaugusele, siis enamat nad ei suutnud ning lõpuks pidid nad tunnistama Celticsi viiepunktilist paremust.

Võitjate ründemängu vedasid Jayson Tatum ja Jaylen Brown, kelle arvele jäid vastavalt 29 ja 21 punkti. Tatum korjas ka 12 lauapalli. Raptorsi poolelt vastas Fred VanVleet 20 punktiga, kaksikduubli sai kirja Pascal Siakam (13 punkti, 11 lauapalli).

Idakonverentsi finaalis ootab Celticsit ees Miami Heat.

Teises läinudöises kohtumises võitis ellujäämismängu Denver Nuggets. Los Angeles Clippersiga mängiv Nuggets läks seeria viiendale kohtumisele vastu 1:3 kaotusseisus.

Olukord tundus ka viimases mängus Clippersi kontrolli all, kui terve senise kohtumise juhtinud LA klubi oli veel veerandi eel ees 80:73. Neljandal veerandil haaras aga Nuggets kontrolli enda kätte, visates lõpuks 38 punkti vastaste 25 vastu. Denveri klubi võidunumbriteks jäid lõpuks 111:105.

Jamal Murray tõi võitjatele 26 punkti, kaksikduubliga aitas Nikola Jokic (22 punkti, 14 lauapalli). Clippersi resultatiivseim oli taas Kawhi Leonard, kes viskas 36 silma. Paul George lisas 26 punkti.