Avaveerandil korraks juba 18 punktiga juhtima pääsenud Bucks läks esimesele vaheajale 35:21 eduseisus, poolajavileks juhiti 25 punktiga 64:39. Kolmanda veerandi järel oli kodumeeskonna edu turvaline 95:78 ja Raptorsit enam ohtlikult lähedale ei lastudki.

Kreeklane Giannis Antetokounmpo tõi Bucksi parimana 30 punkti ja 17 lauapalli. Kahekohalise punktisummani jõudis veel viis meest - Ersan Ilyasova viskas 17, Nikola Mirotic 15, Malcolm Brogdon 13, George Hill 13 ja Khris Middleton 12 silma.

"Olime vaimselt mänguks valmis," sõnas väärtuslikuma mängija tiitlile (MVP) kandideeriv Antetokounmpo võidu järel. "Kohe, kui mäng algas, tegime korralikku tööd ja haarasime initsiatiivi. Teadsime, et Toronto üritab kõvasti mängida ja meie koduväljakult ühe võidu napsata."

Toronto resultatiivseimaks tõusis Kawhi Leonard 31 punktiga. Kyle Lowry tabas mängust 13-st viskest neli ja kogus 15 silma.

Kõrgeimat asetust omava Milwaukee jaoks oli see play-off`is juba kuues võit järjest. Viimati mängiti NBA finaalis 45 aastat tagasi.

Läänekonverentsi finaalis juhib tiitlikaitsja Golden State Warriors Portland Trail Blazersi vastu samuti mängudega 2:0.