2019. aasta juulis Golden State Warriorsist Netsi vahetatud ja esimest korda selle klubi mänguvormi selga tõmmanud 32-aastane ameeriklane sai 24 mänguminutiga kirja 15 punkti, 3 lauapalli ja 3 resultatiivset söötu. Ta tabas väljakult 12-st viskest 5 ning pani ka 2 blokki.

Durant vigastas Achilleuse kõõlust mullu juunis Golden State Warriorsi viiendas finaalmängus Toronto Raptorsi vastu.

"Ma olin ärevil ja närvis. Olin seda hetke nii kaua visualiseerinud. Olin üheksa või kümme kuud mõelnud, kuidas see oleks - see järgmine faas minu karjääris. Kui COVID meid tabas, ei näinud ma tulevikku ega osanud arvata, millal hooaeg võiks pihta hakata. Sellest kõigest läbi tulla tundub soliidne," ütles Durant.

"Tundus hea olla tagasi rutiinis ja naasta väljakule ning tunda end taas mängijana. Ma ei arva, et ma mängisin suurepäraselt. Mul olid mõned soliidsed hetked. See on hea samm ning ma üritan midagi sellele peale ehitada."

Duranti kõrval tegi Netsi eest comeback'i ka Kyrie Irving, kes erinevate vigastuste ja õlaoperatsiooni tõttu vaatas pealt eelmise hooaja 20 viimast mängu. Irvingu arvele kogunes 17 minutiga 18 punkti. Wizardsi parim oli 18 punktiga jaapanlane Rui Hachimura.

Netsi treeneripingil tegi debüüdi 3. septembril peatreeneriks nimetatud Steve Nash.