Summa on suurim, mis NBA-s kunagi ühe hooaja eest klubi omanikul välja käia on tulnud.

200 miljoni sisse on arvestatud mängijate palgad tuleval hooajal, mis on 101 miljonit. Summale lisandub NBA "luksusmaks", kus iga liiga poolt paika pandud klubi eelarve ületamisel tuleb tasuda ühe dollari eest dollar lisamaksu ehk Prohhorov tasub juurde umbkaudu 83 miljonit dollarit.

Peatreener Jason Kidd saab uue hooaja eest 2,5 miljonit, miljon läheb liiga suurima tasuga abitreener Lawrence Frankile ning miljonid ka kõigile abilistele.

Nets kasvatas palgatasu ulmeliseks, kui otsustas endale võtta Boston Celticsi ässade Kevin Garnetti ja Paul Pierce'i "palganumbrid", milleks tuleval hooajal on 33 miljonit. Joe Johnson teenib järgmisel hooajal 21,5 miljonit. 18,5 miljonit teenib ka mängujuht Deron Williams.

Meeskonnaga liitusid värskete lepingutega ka Andrei Kirilenko ja Shaun Livingston.

Vahetustehingute kõigus on Nets loovutanud ka 2014., 2016., 2017. ja 2018. aasta esimese ringi draftivalikud.

Arvestades seda, et mitmete meeste praegused palganumbrid kasvavad ka järgmistel hooaegadel, siis ähvardab Prohhorovi tulevikus ka "kordus"-maks ("repeater"), mida peavad tasuma klubid, kes neli aastat järjest luksusmaksu on tasunud. Kordusmaks toob kaasa suurimad trahvid, mis NBA-s kunagi olnud.