Koos Kobega viibis helikopteris ka nende 13-aastane tütar Gianna. 26. jaanuaril hukkunud 41-aastasel korvpallistaaril on veel kolm tütart.

"Mul on raskusi oma tunnete sõnadesse panemisega. Mu aju keeldub leppimast, et mõlemad, nii Kobe kui ka Gigi on läinud. Ma ei suuda seda üheaegselt seedida. Samal ajal, kui ma üritan Kobe surmaga leppida, keeldub mu keha aktsepteerimast, et Gigi mu juurde enam kunagi tagasi ei tule. See tundub vale," kirjutas Vanessa.

"Miks ma peaksin iga hommik üles tõusma, kui minu tütrel seda võimalust ei ole!? Ma olen nii vihane. Tal oli veel nii palju elada. Siis jällegi saan ma aru, et pean olema tugev oma kolme tütre pärast. Olen marus, et ma pole Kobe ja Gigiga, kuid tänulik, et mul on Natalia, Bianka ja Capri."

"Ma tean, et see on normaalne, et ma nii tunnen. See on osa leinast. Tahtsin seda lihtsalt jagada, sest ehk on kuskil keegi, kes on veel sellist kaotust pidanud kogema. Jumal, kuidas ma soovin, et nad siin oleks ja see õudusunenägu ükskord lõppeks. Palvetan kõigi selle tragöödia ohvrite eest. Palun tehke seda teiegi."

Kobe Bryanti ärasaatmine toimub 24. veebruaril Los Angeleses Lakersi kodusaalis Staples Centeris.