Praeguste andmete järgi ühtegi ellujäänud õnnetuses ei olnud.

Seniste uudiste teatel ei olnud helikopteri pardal Bryanti abikaasat Vanessat. Küll oli helikopteris aga korvpallilegendi 13-aastane tütar Gianna. Bryantist jäävad lisaks abikaasale maha veel kolm tütart: Natalia, Bianca ja Capri.
Vanessa Bryant, Kobe Bryant, Gianna Bryant, Natalia Bryant

Bryant kasutas ka korvpallurikarjääri jooksul tihti helikopterit. Bryant oli tuntud selle poolest, et lendas kodusest Newport Beachilt Los Angeles Lakersi koduareenile Staples Centerisse oma Sikorsky S-76 lennuvahendiga.

Viimaste teadete kohaselt oli Bryant helikopteriga teel Thousand Oaksi lähistel paiknevasse omanimelisse korvpalliakadeemiasse, et viia seal läbi üks treeningkord. USA meedia teatel kukkus kopter alla täpselt tõsielustaari Kourtney Kardashiani kodu lähistel.
Õnnetuspaik.

Los Angelese politseijaoskond sai teate kopteriõnnetuse kohta kohaliku aja järgi kell 10.00. Politsei teatel puhkes õnnetuse tagajärjel ka tulekahju. Õnnetuse üksikasjad on praegu veel selgusetud, kuid pealtnägijate sõnul oli kuulda, et helikopteri mootor töötas vahetult enne õnnetust katkendlikult.

Bryant oli mängijana tõeline legend. Kogu profikarjääri (1996 – 2016) veetis ta Los Angeles Lakersis. NBA meistriks krooniti ta koguni viiel korral (2000. - 2002. ning 2009. ja 2010. aastal).

2009. ja 2010. aastal nimetati Bryant ka finaalseeria kõige väärtuslikumaks mängijaks. Liiga kõige väärtuslikumaks mängijaks nimetati ta 2008. aastal. NBA Tähtede mängule valiti legendaarne tagamängija koguni 18 korda. Tähtede mängu kõige väärtuslikumaks hinnati ta neljal juhul.

USA koondise ridades võitis Bryant ka kaks olümpiakulda. Võidukasse koosseisu kuulus ta nii 2008. aastal Pekingis kui ka 2012. aastal Londonis.