Meedia vahendusel on mängumehed terve suve konkurentidele ja rivaalidele väljakutsuvaid sõnumeid saatnud. Näiteks Brooklyn Netsi siirdunud Paul Pierce on mitmel korral võtnud sõna linnarivaal New York Knicksi suunas, sama on teinud ka Knicksi mängumehed J.R. Smith ja Raymond Felton.

Nüüd on twitteris üksteisele sõnumeid saatnud Oklahoma City Thunderi staar Kevin Durant ning Miami Heati äss Dwyane Wade.

Wade'ile ei meeldinud Kevin Duranti öeldu, kus ta avaldas arvamust, et endine meeskonnakaaslane ja nüüdsest Houston Rocketsi särki kandev James Harden liiga kümne parima seast Dwyane Wade'i välja on lükanud.

Wade postitas öeldu twitterisse ning lisas sõnumi: "Meeldetuletus endale. Tuleta talle meelde oma koht ajaloos. Taaskord."

Sõnumiga vihjas kolmekordne NBA meister 2012. aasta finaalile, kus LeBron James ja Wade üheskoos Thunderi, Duranti ja Hardeni alistasid.

Durant sai loomulikult sõnumi kätte ja vastas: "Näita mulle, mitte ära säutsu ("tweet")."

31-aastane Wade on karjääri jooksul valitud kaheksal korral NBA sümboolsesse viisikusse. Eelmisel hooajal paigutus ta kolmandasse viisikusse. Tema suurimaks saavutuseks on 2006. aasta finaali MVP.

24-aastane Harden valiti eelmisel aastal esmakordselt Tähtede mängule ning kuulus koos Wade'iga kolmandasse viisikusse.

Meeste keskmine panus möödunud hooajal: Harden - 25,9 punkti, 4,9 lauapalli, 5,8 söötu. Wade - 21,2 punkti, 5,1 lauapalli, 5 söötu.
AVALDA ARVAMUST: kes on NBA algava hooaja kümme parimat mängumeest?