Kui möödunud hooajal räägiti Tähtede mängul peamiselt Carmelo Anthony'st ja kuhu mees siirdub, siis sel korral oli kõigil meelel, ometi vähem keelel Orlando Magicu staar Dwight Howard.

Järgnevalt toome välja suurimad nimed, kelle vastu klubid huvi tundma hakkavad.

Pau Gasol (Los Angeles Lakers) - Klubiga kahel korral meistriks tulnud Hispaania koondise supertäht oleks napilt juba hooaja alguses Houston Rocketsisse saadetud. Siis jäi tehing katki, kuid võib veel toimuda. Gasoli vastu soovitakse Rocketsist Luis Scolat ning mängujuht Kyle Lowry't, keda Lakersil hädasti vaja oleks.

Kevin Martin (Houston Rockets) - viskav tagamängija on klubi suurim skooritegija, kuid kuuldavasti ei soovi seal enam mängida.

Monta Ellis (golden State Warriors) - Liiga parimaid punktitoojaid on "turul" olnud juba paar hooaega, alates mängujuhi Stephen Curry saabumisest. Mehe eest oleks võimalik väga korralik keskmängija, keda Warriorsil ammu vaja on.

Steve Nash (Phoenix Suns) - Nashist loobumine oleks pigem mehele tänuks nende aastate eest, mis ta klubis mänginud on. Kahekordne MVP on endiselt liiga parim söödumeister, kuid on selge, et Sunsi ridades ta meistriks ei tule.

Al Jefferson (Utah Jazz) - Jefferson pole suutnud Jazzis sellist mängu näidata, nagu Bostonis või Minnesotas. Kuigi tegemist on senini keskmängijaga, kes toob 20 punkti ja lisab 10 lauapalli, on Jazz'il aeg noorenduskuuriks ja pingil on tublid pikad (Derrick Favors) olemas. Kui Howardit ja Gasoli ei saada, ollakse Jeffersoni eest valmis palju loovutama.

Michael Beasley (Minnesota Timberwolves) - Derrick Rose'i järel NBAsse valitud "paha poiss" pole suutnud liigas mehetegusid veel teha. Kuigi tegemist on oskusliku ääremängijaga, on Timberwolves'il asendusmees pingilt võtta (Derrick Williams).

Deron Williams (New Jersey Nets) - Jazz tegi möödunud hooajal üllatusliku teo, kui saatis liiga ühe tähe mitte millegi eest New Jersey Netsi. Nets lootis, et Williamsi tulek meelitab kohale Carmelo Anthony või Dwight Howardi. Melo läks New Yorki ja vaadates, kuidas Nets pidevalt kaotab ning kui vähe neil pakkuda on, on vähetõenäoline, et ka Howard sinna soovib. Williamsi leping lõpeb sel hooajal, seega vaevalt, et ta seal jätkata tahab.

Rajon Rondo (Boston Celtics) - Bostoni langus alates meistrisõrmusega lõppenud 2008. aastast on olnud aeglane, kuid järjepidev. Hetkel ollakse lausa võitude ja kaotustega miinuspoolel ning ei ole näha, mille pealt sel hooajal korraliku play-offi esitust tegema minnakse. Rondo on kuum nimi ning iga meeskonna vaateväljas, kes mängujuhti vajaks. Ühtlasi ka ainus nimi, kelle eest midagi vastu saaks (v.a. Ray Allen).

Kui Nashi, Kevin Martini ning Deron Williamsi mujale siirdumine on vähetõenäoline, siis Gasoli, Beasley, Jeffersoni, isegi Rondo vahetamine näib täiesti võimalik. Mis saab Dwight Howardist, seda pole võimalik ennustada. Nagu NBA-le kohane (loe lockout), võib kõik seal ühe hetkega muutuda.

AVALDA ARVAMUST: Keda näed sellel hooajal uues meeskonna mängimas?