Pacersi päästjateks osutus lisaks George'ile ka David West: kahe peale viskasid nad ära Pcersi viimased 36 punkti, sealhulgas ka kõik (!) punktid viimasel veerandajal. George'i saldoks jäi lõpuks 37 punkti (FG 15-28, 3PT 5-14, FT 2-3), 6 lauapalli, 6 vaheltlõiget ja 2 söötu. West toetas teda 19 punkti ja 9 lauapalliga. Kaksikduubli sai kirja ka tsenter Roy Hibbert 10 punkti ja 13 lauapalliga.

Heati resultatiivsemad mängijad olid Chris Bosh (20 punkti, 10 lauapalli), Dwyane Wade (18 punkti, 8 lauapalli ja 7 resultatiivset söötu) ning Rashard Lewis (18 punkti). Kohutava mängu tegi meeskonna liider LeBron James, kes sai kirja kohtumise alguses mitu kiiret viga ning jäi lõpuks vähese mänguaja tõttu 7 punkti peale. Lisaks tegi James 3 pallikaotust.

Finaalseeria kuues mäng toimub Miamis, juba homme. Kui Pacers peaks suutma ka seal võita, liigub seeria seitsmendaks mänguks tagasi Indianasse. Läänekonverentsi finaalseeria viies mäng toimub täna õhtul San Antonios, kus kohalik meeskond Spurs ja Oklahoma City Thunder on praegu mõlemad võtnud kaks võitu enda vastavas kodusaalis.