Briscoe sõlmis enne hooaja algust Magicuga kolmeaastase lepingu, mis oleks talle sisse toonud 3,9 miljonit dollarit. Leping oli aga sõlmitud selliselt, et klubil oli võimalik iga aasta järel otsustada, kas soovib sellega edasi minna - seetõttu jääb mehele vaid esimese aastaga teenitud 838 000 dollarit.

Briscoe käis veebruari lõpus saadud vigastuse tõttu märtsis artroskoopilisel põlveoperatsioonil, millega parandati kahjustada saanud menisk. Kuna Magic eeldas, et 22-aastane pallur ei saa enne hooaja lõppu terveks, tuli neil Briscoest loobuda, et teine mängujuht Michael Carter-Williams saaks play-off'is Magicut aidata, vastasel juhul poleks tiimis lihtsalt piisavalt vabu kohti olnud.

Endise Kalevi mängumehe fännidel ei maksa aga pead liialt norgu lasta: Orlando tegemistega kursis oleva ajakirjaniku Keith Smithi andmetel on Magic endiselt Briscoe osas väga positiivne ning soovib suvel temaga koostööd jätkata. Seega võib eeldada, et mees sõlmib suvel Magicuga lihtsalt uue lepingu.

Oma esimesel NBA hooajal sai Briscoe 39 mänguga keskmiselt kirja 3,5 punkti ja 2,2 korvisöötu. Hooaja teisel poolel tõusis ta enne vigastada saamist Magicu selgeks teiseks mängujuhiks.