Lakers andis teada, et positiivse koroonatesti on andnud kaks nende mängijat, kelle nimesid ei avalikustatud.

Peagi tegi sarnase uudise avalikuks ka Boston Celtics, kes teatas ühest nakatunud mängijast. 26-aastane mängujuht Marcus Smart ütles Twitteri vahendusel, et see on tema.

"Mind testiti viis päeva tagasi ja tulemused tulid täna õhtul. Olen õnneks alates testi tegemise päevast end ise karantiinis hoidnud. COVID-19 tuleb võtta äärmiselt tõsiselt. Ma tean, et see on meie riigi tervishoiuekspertide jaoks prioriteet number üks ning me peame veel teste tegema ASAP," kirjutas Smart.

"Ma olen OK. Tunnen end hästi. Mul pole ühtegi sümptomit. Aga ma ei jõua rõhutada, kui tähtis on sotsiaalne distantseerumine ja suurte rahvahulkade vältimine. Ja tõesti, peske lihtsalt käsi, kaitske ennast ja teisi."

Neljapäeval teatas kolmest koroonajuhtumist ka Philadelphia 76ers, kes ei täpsustanud, kas tegu on mängijate, treenerite või muude ametnikega.

Üks positiivne juhtum tuvastati ka Denver Nuggetsis, kes samuti ei öelnud, milline roll nakatunul meeskonnas on.

Varasemalt oli koroonaviirusesse nakatunud Utah Jazzi keskmängija Rudy Gobert ja tema tiimikaaslane Donovan Mitchell. Brookyln Netsis on kinnitatud neli koroonajuhtumit, neist ühe võttis omaks Kevin Durant.