Popovichi Spurs võitis sel hooajal liiga parimana 62 kohtumist, mis tähendab, et terve play-off'i omatakse koduväljakueelist.

Popovichile oli see teine parima tiitel viimase kolme aasta jooksul ning kokkuvõttes kolmas. Varem on kolmel korral parimaks treeneriks valitud vaid Pat Riley ja Don Nelson.

Spurs on Popovichi juhendamisel tervelt 15 järjesikusel põhihooajal vähemalt 50 võitu kogunud. Viiel korral on finaali jõutud ja neljal see võidetud.

Veebruaris sai meeskond hakkama liiga ajaloo viienda pikema võiduseeriaga, kui kaotuseta püsiti 19 mängu järjest.

Joakim Noah sai parima kaitsemängija tiitli Indiana Pacersi keskmängija Roy Hibberti ja Los Angeles Clippersi tsentri DeAndre Jordani ees.

Noah on esimene Bullsi mängija, kes pärast 1988. aastat tiitli pälvinud. Siis sai selle Michael Jordan. Tema nimi läheb nüüd ajalukku teiste võimsate keskmängijatega, kes parimaks kaitsemängijaks tunnistatud - Hakeem Olajuwon, Dikembe Mutombo, Alonzo Mourning, David Robinson, Dwight Howard.

Noah' arvale jäi sel põhihooajal 12,6 punkti, 11,3 lauapalli ja 5,4 söötu. Lisandus veel 1,5 blokki. Meeskond võitis 48 mängu. Noah isa on endine tennisemängija Yannick Noah.