Idakonverentsis jõudsid Tähtede Mängule järgnevad mehed:

John Wall - Washington Wizardsi 23-aastane mängujuht on Rajon Rondo ja Derrick Rose'i äraolekul võtnud üle Idakonverentsi parima mängujuhi tiitli, vähemalt sel hooajal. Wizardsi kalleim mängija on viimas enda meeskonda play-off'i üle pika aja ja ta statistilised näitajad on mängujuhi kohta eeskujulikud: siiani on Wall keskmiselt 37 minutiga visanud väljakul ligi 20 punkti, võtnud maha 4,4 lauapalli ja andnud 8,5 resultatiivset söötu. Tähtede Mängule esmakordselt pääsemine peaks Wallile olema väikeseks lohutuseks ka selle eest, et talendikat mängujuhti ei valitud hiljuti USA rahvuskoondisesse.

DeMar DeRozan - Toronto Raptori viskav tagamängija on pärast Rudy Gay lahkumist löönud tõeliselt särama ja tõestab enda viiendal hooajal pidevalt, et temas on enamat, kui vaid atleetlikkus. 24-aastaselt on temast saanud meeskonna liider, kes on koos mängujuhi Kyle Lowry'ga tegemas enda poolt kõik, et Kanada ainus NBA klubi lõpetaks tänavuse põhihooaja NBA nõrgas Idakonverentsis kolmanda kohaga. DeRozani jaoks on see esimene kord olla Tähtede Mängul.

Joe Johnson - Yahoo ekspertide sõnul pääses just Brooklyn Netsis mängiv Johnson kõige napimalt koosseisu, saades paar häält rohkem, kui Raptorsi mängujuht Lowry. Seitse korda Tähtede Mängul osalenud veteran on olnud NBA kõige kallima ja kõige rohkem ootusi petnud meeskonna stabiilseim mängija, päästes ainuisikuliselt nii mõnedki kohtumised põhihooajal tabavate kolmestega.

Paul Millsap - tänavusel hooajal Utah Jazzist Atlanta Hawksi siirdunud Millsap on oma positsiooni kohta (nr. 4) pisut väike, olles "vaid" 2.03 pikk. Kuid peatselt 29. sünnipäeva tähistav Millsap on pärast Hawksi liidri Al Horfordi vigastust olnud meeskonna selge liider ja eelkõige tänu tema stabiilsele mängule püsib Hawks endiselt Idakonverentsi parima nelja meeskonna seas. Millsap on siiani visanud keskmiselt 17,8 punkti ja võtnud maha 8,2 lauapalli, lisades enda ründearsenali ka kolmesed, mida ta viskas varem üliharva. Millsapi jaoks on see debüüt Tähtede Mängul.

Chris Bosh - Miami Heati "Suurest Kolmikust" pälvib Bosh küll meedia poolt kõige vähem tähelepanu, kuid nii meeskonna peatreener Erik Spoelstra kui Heati kajastavad ajakirjanikud nõustuvad, et Bosh on Heati kõige tähtsam lüli. Treenerid on pidanud seda praegusel hooajal tunnistama mitu korda, kui just Bosh, mitte LeBron James või Dwyane Wade, toob viimaste sekundite visetega "kastanid tulest välja". Bosh, kes on kehatüübilt pigem suur ääremängija, kui tsenter, mängib sellel aastal oma 9. Tähtede Mängus 11 hooaja jooksul.

Joakim Noah - Chicago Bullsil pole olnud kerge hooaeg. Derrick Rose on väljas järjekordse vigastusega. Mitu aastat klubis olnud veteran Luol Deng vahetati keset hooaega Clevelandi. Ometi püsib Bulls tänu tugevale kaitsele Idakonverentsi parima kaheksa klubi hulgas ja suur roll on selles eelkõige meeskonna tsentril, prantslasel Joakim Noah'il. Noah püsib pisivigastustest hoolimata väljakul ja on võtnud üle vaimse liidri rolli pärast Dengi lahkumist. Keskmiselt suudab ta igas mängus teha kaksikduubli punktides ja lauapallides, lisaks leiab energiline tsenter ka söötudega meeskonnakaaslasi.

Roy Hibbert - korvpallis kehtib ütlus: "Sa ei saa õpetada suurust." Hibberti puhul kehtib see lause vägagi, kuid Indiana Pacersi 2.18 pikk keskmängija pole ainult suuruse pärast enda teisel Tähtede Mängul. Ta on mees, kes on Pacersi uskumatult hea kaitsemängu taga tänu oma raskele tööle ja isetusele. Väga harva julgevad vastased lõigata Pacersi korvi alla, teades, et seal on all üks koljat, kes suure tõenäosusega blokeerib su viske otsekohe, kui sa palli lendu lased. Hibbert on NBA üks parimaid tsentreid võidukaima meeskonna ridades.

Läänekonverents

Chris Paul - L.A. Clippersi mängujuhti peetakse spordiajakirjanike ja NBA endiste mängijate poolt korvpalliliiga parimaks mängujuhiks. 19,6 punkti ja 11,2 resultatiivset söötu mängu kohta räägivad iseenda eest. Paul on küll jaanuarikuu algusest saadik väljas olnud õlavigastusega, kuid mängujuhi sõnul on ta Tähtede Mängu ajaks tagasi rivis.

Tony Parker - Prantsusmaa koondise ja San Antonio Spursi liider Parker jääb tihtipeale varju atleetlike mängujuhtide taha. Kuid vastasvõistkondade treenerid teavad, et just 31-aastane Parker (ja 37-aastane Tim Duncan) veab tänasel hetkel NBA ühte kõige stabiilsemat meeskonda. Mida Parkeril napib atleetlikkuses, teeb prantslane tasa targa mängulugemisega.

Damian Lillard - veel üks mängujuht. Kuid Damian Lillard pole tavaline mängujuht, ta on NBA kõige külmaverelisem noormängija, kes ei karda enda peale võtta suuri viskeid ja kolmesed meeldivad 23-aastasele Lillardile väga. Alles teist aastat NBA-s mängiv Lillard on erakordselt küps oma vanuse kohta ja NBA treenerid ennustavad talle suurt tulevikku. Lillardi meeskond Portland Trail Blazers ei oleks (mõneti üllatuslikult) tugeva Läänekonverentsi parimate klubide seas ilma temata. Lillardi jaoks on see debüüt Tähtede Mängul, lisaks mängib ta sel aastal ka NBA Tõusvate Tähtede mängul.

James Harden - uhke habemega Harden on suure tõenäosusega tänasel hetkel NBA parim viskav tagamängija. Ehkki teistkordselt Tähtede Mängule pääsenud Harden kipub kohati palli liiga palju enda käes hoidma ja kaitses viilima, on ta meister vabaviskejoonele pääsemises. Houston Rocketsi klubis mängiva korvpalluri statistilised näitajad on tasemel: ühes mängus viskab Harden keskmiselt 23,7 punkti, võtab maha 5 lauapalli ja annab ka üle 5 resultatiivse söödu. Kui tihti pääseb Harden vabaviskejoonele? Vähemalt 8 katset saab ta sealt pea alati.

Dirk Nowitzki - 35-aastane elav legend on tagasi Tähtede Mängus pärast ühekordset puudumist, seekord 12. korda. Dallas Mavericksi vananev staar ei taha anda alla ilma võitluseta ja ehkki kaitses jääb Nowitzki vahepeal aeglaseks, suudab sakslane selle korvata ründes, kus tema pikkuse ja kolmeste tabamise tõttu on teda pea võimatu kaitsta.

LaMarcus Aldridge - Portlandi meeskonna teine staar vääris mitme eksperdi arvates kohta algviisikus, kuid fännid hääletasid teistmoodi. Aldridge'i peetakse NBA parimaks suureks ääreks, kes tabab keskpositsiooni viskeid väga kõrge tabavusega ja on võtnud lõpuks omaks ka liidri rolli, mida talt oodati juba aastaid tagasi. 24.3 punkti ja 11.6 lauapalli mängu kohta räägivad iseenda eest. Karjääri parimas vormis olevat Aldridge'i on sama raske kaitses katta, kui eelmainitud Nowitzkit.

Dwight Howard - jah, tal puudub osav ründemäng. Ta iseloom pole "tapjamentaliteediga". Ta vabaviskeprotsent on madal. Kuid fakt on see, et Howard on pärast košmaarset hooaega Lakersis tagasi. Houston Rocketsis koos Hardeniga uue hingamise leidnud Howard on endiselt NBA üks kõige domineerivamaid tsentreid ja tema olemasolu annab Rocketsile võimaluse püüda meistrisõrmuseid.

Tähtede Mängule pääseb Läänekonverentsist vigastatud Kobe Bryanti asemele veel üks mängija, kelle nimi avalikustatakse hiljem. Peamised favoriidid Bryanti kohale on üllatusmeeskonna Phoenix Sunsi mängujuht Goran Dragic ja Tähtede Mängu võõrustava New Orleansi linna meeskonna noor staar Anthony Davis.

Tähtede mängu algviisikutes on Idakonverentsi poolt Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers), Dwyane Wade (Miami Heat), Paul George (Indiana Pacers), Carmelo Anthony (New York Knicks) ja LeBron James (Miami Heat). Läänekonverentsi algrivistusse valisid fännid Stephen Curry (Golden State Warriors), Kobe Bryanti (L.A. Lakers, ei mängi), Kevin Duranti (Oklahoma City Thunder), Blake Griffini (L.A. Clippers) ja Kevin Love'i (Minnesota Timberwolves).

Võistkondade peatreenerid on Frank Vogel (Pacers) ja Scott Brooks (Thunder). Mäng toimub 16. veebruaril.