Kõige napima võidu sai Oklahoma City, kes alistas Houston Rocketsi 105:102, kuid oskas seejuures mängu jooksul maha mängida 15-punktilise eduseisu.

Võrreldes avamänguga, mille Rockets kaotas 29 punktiga, tegid nad täna tunduvalt parema mängu. James Harden viskas üleplatsimehena 36 punkti, millest 12 tulid neljandal veerandajal. Kuid Thunderi staaride Kevin Duranti ja Russell Westbrooki pidurdamiseks sellest ei piisanud, mõlemad ladusid vastasele 29 punkti. Ning Serge Ibaka tegi kaksikduubli 12 punkti ja 11 lauapalliga, lisaks blokeeris ta veel kuus viset.

Hardenil oli suur roll ka Rocketsi 21:2 vahespurdis neljandal veerandajal, mis aitas külalismeeskonnal isegi korra juhtima minna, kuid millele Thunder vastas omakorda 10:2 spurdiga.

Indiana Pacers ei andnud oma vastasele Atlanta Hawksile kordagi võimalust ning võitis matši kindlalt 113:98 ehk võttis koduväljaku mängudest maksimumi. Paul George viskas võitjate parimana 27 punkti. Devin Harris oli Atlanta resultatiivseim 17 punktiga.

Ja viimaks San Antonio 102:91 võit Los Angeles Lakersi üle. Tony Parker säras võitjate ridades 28 punkti ja 7 korvisööduga, Tim Duncan ja Kawhi Leonard lisasid mõlemad 16 ja Manu Ginobili 13 punkti. Kobe Bryantita mängival Lakersil jõudsid nii Dwight Howard kui Steve Blake 16 punktini ning Metta World Peace ja Pau Gasol viskasid 13 silma.