Heati vedas võiduni eelkõige Dwyane Wade, kes oli täiesti pidurdamatu. Ta tabas väljakult 21st viskest 14 ja tõi meeskonnale 38 punkti. Lebron James'i kontosse kogunes 22 punkti, 6 lauda ja 5 söötu. Heat sai lõpuks abi ka pingilt kui James Jones tabas 7st kolmepunktiviset 5 ning ei eksinud kordagi kümnel vabaviskeüritusel ja tõi meeskonnale vahetusest 25 punkti.

Boston oli selgelt teine meeskond, kui New York Knicksi vastu. Kevin Garnett tabas vaid 9st viskest 3 ja tõi 6 punkti. Rajon Rondo tõi 8. Paul Pierce'i kontole kogunes 19, kuid lõpuminutitel kogus mees teise tehnilise vea ja pidi seetõttu platsilt lahkuma. Bostoni parim oligi Ray Allen 25 punktiga.

NBA play-offide esimeses ringis läänekonverentsi liidri San Antonio Spurs'i välja löönud ja sellega turniiri suurima üllatuse pakkunud Memhpis Grizzlies jätkas head mängu ja alistas võõrsil Oklahoma City Thunder'i 114:101.

Mängu staariks kerkis senise playoffi üks paremaid mehi Zach Randolph, kes tõi 34 punkti ja 10 lauapalli. Pau Gasoli väikevend Marc lisas 20 punkti, 13 lauapalli ja 3 blokki.

Grizzlies domineeris mängu täielikult ja ei kaotanud ühtegi veerandaega.

Thunderi superstaar Kevin Durant kogus 33 punkti ja 11 lauapalli ning Russell Westbrook lisas omalt poolt 29 punkti, 8 lauda ja 6 söötu, kuid tegi ka 7 pallikaotust.