Stackhouse vahetati 2002. aastal Detroit Pistonsist Washington Wizardsisse. Ta sai Jordaniga koos mängida ühe hooaja, sest 2003. aastal lõpetas Jordan kolmandat ja viimast korda karjääri.

"Oli raske mängida koos iidoliga, kes ei suutnud sel ajal olla minust parem mängija. Mina olin sellel hooajal Jordanist parem, aga mäng käis ikkagi läbi tema. Kaotasin selle hooaja jooksul pisut lugupidamist, mis mul tema vastu oli," rääkis Stackhouse tuntud ESPN-i korvpalliajakirjaniku Adrian Wojnarowski podcastis.

"Ausalt öeldes soovin, et ma poleks kunagi Washingtonis mänginud. Tegime kõike, mida Jordan tahtis. Kuigi alustasime hooaega hästi, ei meeldinud talle meie rünnakuplaan, sest see jooksis pigem läbi minu. Ta hakkas endale selg-ees olukordades palli nõudma ja hakkasimegi nii tegema. Asi keris ja keris, kuni lõpuks ei nautinud ma seda hooaega enam absoluutselt," lisas Stackhouse.

Stackhouse'i keskmisteks näitajateks jäid hooajal 2002/2003 21,5 punkti, 3,7 lauapalli ja 4,5 resultatiivset söötu, Jordan kogus 20 punkti, 6,1 lauapalli ja 3,8 söötu. Wizards sai 37 võitu ja 45 kaotust, play-off'ist jäädi välja.