65-aastaselt surnud Sageril diagnoositi leukeemia juba kaks ja pool aastat tagasi ning võitles raske haiguse vastu vapralt, läbides koguni kolm luuüdisiirdamist. Pea 30 aastat NBA mängudel telekanali TNT platsiäärse reporterina töötanud Sager oli tuntud oma ekstravagantsete ning humoorikalt värviliste ülikondade poolest, mida ta ülekannete ajal kunagi kaks korda ei kandnud.

Keemiaravi ja muude protseduuride vahelt leidis Sager endiselt võimalusi, et suurte NBA mängude ajal tööd teha ning märgilise tähendusega sammuna lasi sel kevadel NBA finaale üle kandnud ESPN konkureeriva telekanali reporteril Sageril esimest korda tema karjääri jooksul ka finaalseeria mängul telereporterina töötada.

Sageri auks peeti läinud ööl NBAs iga mängu eel leinaseisak ning mitmed meeskonnad, treenerid ja mängijad avaldasid erineval viisil legendile austust.

Kevadel teenis Sager ESPY auhinnagalal sihikindluse auhinna, mida vastu võttes pidas ta ka võimsa kõne, mille kõige tähenduslikum osa on alljärgnevas videos.