McGrady meeskond Qingdao on suutnud seni 26 kohtumisest võita vaid 7. Hooaja lõpuni on jäänud veel 6 kohtumist. Palju parem seis pole ka Arenase meeskonnal Shanghai'l, kes on 27 kohtumisest saanud kirja 8 võitu. Mõlema meeskonnad asuvadki turniiritabeli lõpus.

Meeste isiklikud panused on siiski väga head olnud. McGrady on 23 kohtumises saanud kirja keskmiselt 25,2 punkti, 7,8 lauapalli ning 4,9 söötu. Arenas, kes liitus poole hooaja pealt, on kümne kohtumisega panustanud 19,1 punkti, 7,7 lauapalli ning 3,1 söötu.

Hoopis paremini läheb möödunud aastal Hiina meistriks tulnud Stephon Marbury'l, kelle koduklubi Beijing (Peking) Ducks asub turniiritabelis 18 võidu ja 8 kaotusega kolmandal kohal. Marbury on seejuures panustanud 28,4 punkti, 4,5 lauapalli ning 5,3 söötu.

Ekskalevlase Josh Akognoni klubi Liaoning asub samuti play-offi kursil. Meeskond on võitnud 15 ning kaotanud 11 kohtumist ning asub 5. kohal. Akognon ise on aga hullumeelses hoos, olles toonud keskmiselt 30,8 punkti mängus, mis on liiga viies tulemus.