Hotell Skirvin on Oklahoma vanim majutusasutus ning läbi aja on mitmed seal ööbinud inimesed väitnud, et on näinud või kogenud paranormaalseid nähtusi. Linnalegendi kohaselt olevat hotelli asutajal W. B. Skirvinil olnud armuke, kelle ta naise rasedaks jäämise järel hotelli 10. korrusele lukustas. Pärast lapse sündi ei lasknud Skirvin teenijatüdrukuna töötanud neiut endiselt ruumist välja, mispeale naine koos lapsega aknast välja hüppas ning surma sai. Just tema väidetavalt hotelli külastajaid kummitabki.

Miami Heati mängijad Tyler Johnson ja Justise Winslow olid eelmisel aastal koguni nii arad, et ööbisid privaatsviitide asemel koos ühes toas. Sel aastal üritavad nad küll mehiselt üksi vastu pidada, kuid Winslow'ga juhtus pühapäeval asi, mis võib seda muuta.

20-aastane ääremängija oli enda sõnul duši all, kui nägi järsku, kuidas vannitoa uks iseenesest liikuma hakkas. "See tõesti juhtus," rääkis Winslow The Miami Heraldile. "Loodan lihtsalt, et see ööbimine võimalikult kiiresti läbi saaks. Istun baaris, võtan endale midagi head süüa ning vaatan telekat. Proovin oma toas olla nii vähe kui võimalik."

NBA mängijad on varemgi samas hotellis kummitustega kimpus olnud - oma lugusid on rääkinud näiteks veel Derrick Rose, eelmisel nädalal tuli Los Angeles Lakersi pallur Metta World Peace välja aga väitega, et kummitused ahistasid teda seksuaalselt.

"Nad olid üle kogu minu keha," rääkis World Peace. "Ma lihtsalt aktsepteerisin olukorda. Nad katsusid mind igasugustest kohtadest. Viin ühe neist selle eest kohtusse."

Mitmed pallurid on sealjuures oma taskust kinni maksnud ööbimise mõnes muus lähedal asuvas hotellis, et hirmsatest asjadest eemale jääda.