"Kobe ei lasknud Lakersil play-offidest eemale jääda. Nägime, kuidas ta kolm karmi rünnakut läbi tegi, millest viimane sai saatuslikuks. Oleks ta pärast teist rasket rünnakut pingile läinud? Aga mis tehtud, see tehtud," arutles Jackson Twitteris.

Lakersi fännid viskavad Kobe Bryanti vigastuse nii juhtkonna kui praeguse treeneri Mike D'Antoni kaela. Juhtkond otsustas pärast Mike Browni vallandamist treeneripingile tuua just D'Antoni, hoolimata sellest, et kõnelused Jacksoniga olevat veel pooleli olnud.

D'Antoni käe all mängis Bryant 34-aastaselt keskmiselt 38 minutit mängus, seejuures tegi mängumees vigastusele eelnenud kohtumises kaasa kõik 48 minutit. Lakers hoiab hetkel veel kinni läänekonverentsi viimasest play-off kohast, kuid vajab edasipääsu kindlustamiseks viimases kohtumises Houston Rocketsi vastu võitu või peab lootma, et ainus konkurent kohale, Utah Jazz, kaotab.

Bryant peab kannakõõluse tõttu korvpallist eemale jääma kuueks kuni üheksaks kuuks. Lakers loodab, et operatsioonil käinud mängumees on valmis platsile naasma juba järgmise hooaja alguses. Bryant ise oma jätkamist ametlikult kinnitanud pole.