26-aastane tsenter valiti möödunud hooajal NBA parimaks vahetusmängijaks. Põhihooajal olid tema keskmised näitajad 18,6 punkti ja 7,1 lauapalli. Ameeriklane sai lõppenud hooajal vahetusest sekkudes kirja 11 kaksikduublit, mis oli kogu liiga parim näitaja.

Clippers palkab USA meedia teatel Harrelli asemele Toronto Raptorsi mehe Serge Ibaka, kes sõlmib kahe aasta pikkuse ja 19 miljoni dollari väärtusega lepingu.

Lisaks avalikustas Lakers, et ridu on täiendatud 34-aastase Wesley Matthewsiga. Ääremängija veetis mulluse hooaja Milwaukee Bucksis. Ühtlasi pikendati lepingut Kentavious Caldell-Pope'iga, kes on Lakersi särki kandnud alates 2017. aastast.

Lakersiga liitub mitmete allikate väitel ka hispaanlane Marc Gasol, kes pallis mullu Raptorsis. Selle tehingu saamiseks siirdub JaVale McGee Clevelandi ning loobutakse Jordan Bellist ja Alfonzo McKinnie`st, et vajaminev palgaraha leida.

Raptorsiga 2019. aastal meistriks tulnud Gasol on otsene asendus Dwight Howardile, kes siirdus Philadelphia 76ersisse. Marc ja Pau Gasolist saavad nüüd ühtlasi esimesed vennad, kes mõlemad karjääri jooksul Lakersis mänginud.

Lakers pole veel Marc Gasoli liitumist ametlikult kinnitanud, aga USA meedia teatel on üleminek kindel.

Endine Lakersi kuulsus Earvin Magic Johnson teatas Gasoli ülemineku uudise peale, et klubil on nüüd igas liinis väga sügav koosseis ning pole kahtlustki, et meeskond on kindel tiitlisoosik.