Clippers tõi mängu pöörde kolmandal veerandajal, kui jõudis vaid punkti kaugusele, lõpuks 33 silma kogunud Kobe Bryanti tegutsemine tõi valitsevale meistrile siiski võidu, vahendab sport.err.ee

Tubli panuse andis Lakersi võitu ka keskmängija Andrew Bynum, kes kogus oma 22. sünnipäeval 26 punkti ja 13 lauapalli. Ilma vigastatud drafti esimese valiku Blake Griffinita mänginud Clippersi edukaim oli Eric Gordon, kes viskas 21 punkti.

Õhtu intrigeerivaim kohtumine peeti Clevelandis, kus üks hooaja suursoosikuid Cavaliers jäi 89:95 alla ülemöödunud hooaja meistrile Boston Celticsile.

Veel 1.03 enne kohtumise lõppu juhtis Celtics vaid nelja punktiga, kuid siis kindlustasid Paul Pierce'i kaks korvi Bostoni eduseisu. Lõpuks koguski Pierce meeskonna parimana 23 punkti ja 11 lauapalli.

Cavaliersit ei suutnud päästa ka läinud hooaja MVP LeBron Jamesi 38 punkti, millega ta oli mängudeõhtu suurim korvikütt. Hooaja eel Clevelandiga liitunud vanameister Shaquille O'Neal viskas 10 punkti ja hankis sama palju lauapalle.