Alles paar aastat tagasi levis arvamus, et kunagine Lakersi tsenter kuulub NBA parimate suurte mängijate hulka. Kuid pärast vahetustehingut, mis saatis Bynumi Philadelphia 76ersi ridadesse, pole ta enam endine olnud.

76ersi eest ei saanudki bowlinguguru Bynum mängu lõpuks kirja. Hiljem pallis ta loetud kohtumistes Cleveland Cavaliersi ja Pacersi eest.

New York Posti andmetel püüab Bynum taastada enda haprate põlvede tervist järgmisel hooajal Saksamaal, kasutades erilist teraapiat, mis nõuab pikemat taastumisaega. Ometi tahab Bynum 2015. aastal jälle mängida, ütles ta agent David Lee.

"Kui ta on terve, siis Phil (Phil Jackson, New York Knicksi juhtivliige ja legendaarne treener) on huvitatud," ütles Lee Postile. "Phil teab, kuidas Andrewit mõjutada. Nad said läbi suurepäraselt," lausus Lee.

Agent leiab, et Bynum võib veel enda karjääri päästa, kui teraapia mõjub oodatult. "Ta on endiselt noor. Kui ta oleks läinud kolledžisse, saaks ta alles praegu lahti enda uustulnuka lepingust," ütles Lee.