Seekordseks All Stars kogunemispaigaks on Chicago, kus viimati peeti sarnane show juba nii kaua aega tagasi, kui 1988. aastal. Pisut eakamad peaksid seda All Stars viikendi mäletama just eelkõige eepilise pealtpanekuvõistluse pärast, kus Michael Jordan oli parem Dominique Wilkinsist ja kus Jordan viskas mängus 40 punkti ning valiti loomulikult ka MVP-ks.

Tänavu on MVP kandidaate rohkem, aga eelkõige on nendeks LeBron James ja Giannis Antetokounmpo, kes on vastavalt Lääne- ja Idakonverentsi tiimide liidrid. James püstitas ka All Stars mängule pääsemise rekordi – end juba oma tegevkarjääri jooksul legendi seisusesse mänginud imeline korvpallur on seal juba 16. korda!

Aga – rekordeid on seekord teisigi ja üritus on muutunud järjest rahvusvahelisemaks, mis teeb ainult head ja rõõmu. Nimelt on tähtede mängule seekord valitud kaheksa meest seitsmest riigist väljaspoolt Põhja-Ameerikat. Nimetame need siinkohal ära ka: Giannis Antetokounmpo (Kreeka), Luka Doncic (Sloveenia), Joel Embiid ja Pascal Siakam (Kamerun), Rudy Gobert (Prantsusmaa), Nikola Jokic (Serbia), Domantas Sabonis (Leedu) ja Ben Simmons (Austraalia).

Lisaks on üheksa tähtede mängule valitud meest nooremad, kui 24 aastat. Sama palju nii noori mängijaid oli vaid ühe korra – esimeses All Stars kohtumises 1951. aastal.

Ja arusaadavalt on seekordne All Stars viikend eelkõige pühendatud meie seast hiljuti traagiliselt lahkunud legendaarse Kobe Bryanti mälestusele. Sest kohtumise neljanda veerandi kestus pole kindlaks määratud, vaid seda mängitakse niikaua, kuni üks või teine meeskond saab täis 24 punkti... Millegipärast on selline tunne, et selle skoorini jõutakse LeBroni viske järel ...

NBA Tähtede mängu otseülekanne algab TV3 Sport kanalil ja voogedastusteenuses go3.tv meie aja järgi ööl vastu esmaspäeva kell 3.00, kommenteerivad Ardo Kalda ja Sten Padar.