ESPN-i andmetel on veel üks idakonverentsi meeskond, kes varem peatus alati New Yorgis Trump SoHo hotellis, löönud käed ühe teise majutusasutusega Manhattanil.

Seitse klubi ütlesid teisipäeval ESNP-ile, et jäävad sel hooajal veel Trumpi hotellidele truuks, kuid ei tahtnud, et nende identiteete paljastataks.

Bucksi kaasomanik Marc Lasry ja Mavericksi omanik Mark Cuban on mõlemad demokraatide kandidaadi Hillary Clintoni suured toetajad. Alates päevast, mil Trump 45. USA presidendiks valiti, on kolm prominentset NBA treenerit - Stan Van Gundy (Detroit), Steve Kerr (Golden State) ja Gregg Popovich (San Antonio) - avalikult öelnud, et on rahva tuleviku pärast mures, nagu ka mõned nende klubi mängijadki. Van Gundy on Trumpi nimetanud presidendiks, kes on "avalikult ja häbitult rassist, naistevihkaja ja etnotsentrist".

ESPN võttis ühendust kõigi 30 klubiga, kellest veel nii mõnigi varem Trumpi hotellis ööbinud meeskond ütles, et nad sel hooajal seal ei peatu, kuid ei tahtnud poliitikat selle põhjuseks tuua.