Spurs on nüüd Thunderi koduväljakul kaotust tunnistama pidanud kaheksas mängus järjest. Tegu oli selles seerias esimese korraga, kui Spurs näitas madalamat visketabavust kui 50, täpsemalt 39,6 %.

Spursi vastupanu sai murtud lõplikult kolmanda veerandaja lõpu ja neljanda algusega, mil Thunder tegi 14:2 vahespurdi, mis algas seisult 81:76 ja lõppes turvalise eduga 95:78. Viimasel neljandikul sai Thunder nautida ka 20-punktilist edu.

Võitjate parim skooritegija oli Russell Westbrook 26 punktiga, lisaks kanti tema arvele 8 lauda ja 7 korvisöötu. Kevin Durant viskas 25 punkti ja hankis 10 lauapalli. Eelmises play-off ringis jalavigastuse saanud Serge Ibaka naases pausilt oodatust kiiremini ning toetas võitjaid 15 minuti, 7 lauapalli ja 4 blokiga. Spursil jõudsid kahekohalise arvu punktideni vaid kolm meest - Manu Ginobili (23), Tim Duncan (16) ja Kawshi Leonard (10).

Seeria neljas kohtumine peetakse teisipäeval samuti Oklahoma Citys, järgmine mäng vajadusel neljapäeval San Antonio koduväljakul.