Bryant sõlmis Los Angeles Lakersiga 2010. aastal kolmeaastase lepingu, mis lõpeb pärast 2013/14 hooaega. "Kolm järgmist aastat tunduvad väga pikad, et tipus jätkata. Kolm aastat on väga palju, eriti tagamängijale," lausus Kobe. "Küsimus pole mitte ainult tervises, vaid kas mul on soovi ning tahtmist sellisel tasemel ettevalmistust jätkata."

Viiekordne NBA meister, kahekordne olümpiavõitja ning endine liiga väärtuslikum mängija Bryant on enam kui kindel valik NBA Kuulsuste halli. 2013/14 hooaeg saab mehe karjääris olema 18-s ja Kuulsuste hallis on vaid kaks tagamängijat, kes nii pikalt vastu on pidanud - John Stockton ning Reggie Miller.

Koos Kobega täieneb sama pika karjääriga tagamängijate nimekiri tõenäoliselt aga mitme mehega, kui Steve Nash, Ray Allen (16 aastat) ning Jason Kidd (18 aastat) ketsid varna riputavad.

Bryant alustab sel hooajal Lakersis kuuenda tiitli püüdmist. Mehe kõrvale on tulnud Steve Nash ning Dwight Howard, korvi all müttab edasi Pau Gasol ning hooajale minnakse vastu ühe favoriidi staatuses.