Kuuldavasti oleks Bryantil sarjas nagunii roll olnud, sest intervjuu viiekordse NBA meistriga filmiti juba mullu suvel. Küll tuli muuta viienda osa algust.

Intervjuus kirjeldas Bryant, kui suur mõju Jordanil tema karjäärile oli. "Ma kasvasin üles Michaelit televiisorist vaadates ja siis ühel tekkis võimalus temaga näost näkku kohtuda. Ma sain reaalsuses näha tema tugevust ja kiirust."

Bryanti sõnul aitas Jordan tal isegi detailide kallal tööd teha. "Michael andis mulle palju nõu. Küsisin Jordanilt tema pöörde pealt tehtava viske kohta ning ta andis mulle väga detailse vastuse. Lisaks kõigele ütles ta mulle, et kui vajan midagi, helistaksin talle. Ta oli minu suur vend."

"Ma tõesti vihkan arutelusid selle üle, kes võidaks üks ühe vastu toimuvas vastasseisus. Kui fänn ütleb, et ma võidaksin kindlalt Michaelit, siis mõtlen, et kõik, mis ma teen, tuli temalt," tõdes Bryant. "Ma ei oleks tulnud viiekordseks meistriks ilma Jordanita. Ta andis mulle väga palju head nõu."

Kuuekordne NBA meister Jordan on ka ise varasemates intervjuudes tunnistanud, et nad pidasid Bryantiga üksteisest väga lugu. Jordan pidas kõne ka 24. veebruaril toimunud Kobe Bryanti ja tema tütre Gianna ärasaatmisel.