Imelises loos Jordani eraelust, mõtisklustest, tegutsemisest Charlotte Bobcatsi ning Nike' Jordani brändi eesotsas, pereelust ning kaasaelamisest tänapäeva korvpallile, nimetas kõigi aegade parim korvpallur neli meest, kes "tema mängupäevil" liigas edukad oleksid olnud.

"Meie ajal," lausus Jordan, nimetades tänapäeva mängumehi pehmeteks: "oleks hakkama saanud ainult Kobe (Bryant), LeBron (James), Tim Duncan, Dirk Nowitzki.

Loos arutleb Jordan avatult ka teemal, kuidas tänapäeva mängumehi ei saa võrrelda ei tema ega enne teda mänginud staaridega. Kuulates teleprogrammist väitlust, kus LeBron Jamesi võrreldi Oscar Robertsoniga, läks Jordan närvi: "Keegi ei kritiseeri vastaseid. Ega nende teadmisi mängust. Selles on point! Kas LeBron oleks meie ajal edukas? Jah! Kas ta oleks sama edukas? Ei!"

Jordan tunnistas ka, et on õppinud LeBron Jamesi mängu. "Kui LeBron läheb paremale, siis ta tavaliselt murrab korvi alla. Kui ta läheb vasakule, siis ta sooritab keskpositsiooniviske. Seega, kui mina teda kataksin, lükkaksin ma teda vasakule ning 9 korda 10st viskaks ta keskpositsiooniviske. Kui ta läheb paremale, siis ei suudaks ma teda peatada. Seega ma ei laseks tal paremale minna."