25 punkti ühe veerandi jooksul tähistab ühtlasi Jamesile isikliku rekordi kordamist.

Play-off kohast iga mänguga järjest kaugemale jääv Cavaliers mängis esimest korda oma põhimängujuhi, Tähtede mängu väärtuslikuima mehe Kyrie Irvingita, kes on biitsepsi rebendiga vähemalt kaks nädalat audis.

Chris Bosh panustas play-off koha juba ammu kindlustaunud Heati võitu 21 punkti, Ray Allen lisas 14 silma. Clevelandi edukaim oli Jarrett Jack 22 punktiga, Dion Waiters tegi kaksikduubli 17 punkti ja 11 korvisööduga. Cavaliersil ei saanud kaasa teha ka hüppeliigese vigastusega Luol Deng.

Mäng oli veel 3.43 enne lõppu seisul 88:88 viigis, kui Bosh kombineeris kolmese ja kahesega viis punkti järjest. 11,4 sekundit enne lõppu pääses Cavaliers Jacki kaugviskest veel kahe punkti kaugusele (96:98), kuid James oli sekundi pärast vabaviskejoone taga taas eksimatu ja vormistas lõppskoori.

Cavaliersile oli see teine järjestikune kaotus, Heatile teine järjestikune võit. Heat on nüüd Clevelandi alistanud kümnes kohtumises järjest.

Tervelt kolm kohtumist läksid eile lisaajale: Atlanta Hawks alistas 118:113 Toronto Raptorsi, Portland Trail Blazers 120:115 Milwaukee Bucksi ja Sacramento Kings 117:111 Washington Wizardsi. Golden State Warriors oli normaalajal 103:89 üle Orlando Magicust.

Atlanta kirjutas tabelisse juba viienda järjestikuse võidu.