Hooaja väärtuslikuma mängija tiitli poole on teel taas Miami Heati LeBron James. Sel hooajal NBA kõigi aegade teise pikima võiduseeria teinud Heat on juba põhiturniiri võidu kindlustanud. Ja James tundub olevad favoriit tiitlile ka neljandat korda (James võitis auhinna 2009, 2010, 2012). Tema hooaja keskmised 26,8 punkti, 8 lauapalli, 7,3 söötu.

Sarnaselt Jamesile on ülitugev kandidaat parima treeneri tiitlile Miami Erik Spoelstra. Tihtipeale arvestatakse treeneri valikul just võitude-kaotuste suhet ning arvestades sinna hulka ka ajaloolise võiduseeria, on teiste treenerite võimalused väikesed. Kindlasti tuleks ära mainida Denver Nuggetsi peatreener George Karli, kes staarideta meeskonna läänekonverentsi parimate hulka tüürinud ning vanameister Gregg Popovichi, kelle käe all taaskord San Antonio läänekonverentsi esikohale lähedal oli.

Favoriidid teistele auhindadele: Kuues mees J.R. Smith (18,1p, 5,3lp), uustulnuk Damian Lillard (19,1p, 6,5s).

Head lugejad, palume Teil hääletada NBA hooaja parimaid. Tulemused avaldame eraldi loona käesoleva nädala teises pooles! Kui Sinu valikusse kuuluvad teised nimed, kirjuta need kommentaariumisse.