Brady ema Dionne Reich Smigiel rääkis CNNile, et tema kaksikutest pojad Brady ja Beau osalesid Mamba Spordiakadeemia turniiril ning otsustasid laupäeval pisut varem kohale minna, et vaadata Kobe Bryanti juhendatava Lady Mambase tüdrukute võistkonna mängu.

"Nad mõlemad on korvpallist tohutult sisse võetud ja suured Kobe fännid," rääkis ema.

Tema sõnul palunud Brady pärast Lady Mambase võistkonna avamängu Cyfair Nikecoop 2024 vastu Bryantilt selfie`t, kuid kuna nad olid selle matši kaotanud 29:46, ei tahtnud Lakersi legend pilti teha.

"Tema (Brady) sõnul oli Kobe vihane, et nad kaotasid, ei tahtnud pilti teha, kuid lõi Bradyga nukke kokku," meenutas ema.

Ka pärast teist mängu ootas 13-aastane poiss Bryantit ja palus selfie`t, mille peale lubas korvpallikuulsus, et teeb seda pühapäeval. Seejärel tegigi Brady endast pildi, millele jäi ka temast mööduv Bryant. Ilmselt see ongi viimane jäädvustus viiekordsest NBA meistrist.

Pühapäevastele mängule Bryant enam kohale ei jõudnud, sest ta hukkus traagilises helikopteriõnnetuses. Samas kopteris olid ka kolm Lady Mambase tüdrukute võistkonna mängijat - 13-aastane Bryanti tütar Gianna, Alyssa Altobelli ja Payton Chester.