Thunderile tagas võidu Nick Collison, kes tabas neli sekundit enne mängu lõppu kaks vabaviset, Ronnie Price kohtumise lõpusekundil kaugviset enam tabada ei suutnud, kirjutab sport.err.ee

Kuuendas kohtumises järjest vähemalt 30 silma visanud Kevin Durant (pildil) oli 31 punkti ja kaheksa lauapalliga võitjate edukaim. Carlos Boozer viskas Jazzi kasuks 17 punkti.

Sel hooajal 18 võitu ja 14 kaotust kogunud Thunder on ilmselgelt teemas viimaste aastate parimat hooaega. Möödunud hooajal koguti 23 võitu ja 59 kaotust ning ülemöödunud aastal 20 võitu ning 62 kaotust.

Sugugi sama edukalt ei kulge Detroit Pistonsi hooaeg. Viimati 2004. aasta NBA meistriks kroonitud meeskond sai läinud ööl üheksanda järjestikuse kaotuse, kui jäi 87:98 alla Chicago Bullsile.

Derrick Rose viskas Bullsi kasuks 22 punkti, kuid märkimisväärseim statistikanumber oli Joakim Noah 21 lauapalli, millele lisaks viskas ta ka 15 punkti. Rodney Stuckey viskas Pistonsi kasuks 22 punkti ja endine Bullsi mees Ben Gordon lisas 21 punkti.

Eilseid tulemusi vaata SIIT: