Miami Heati superstaar ja tänavu juba enda kolmandat järjestikust NBA meistritiitlit jahtiv LeBron James ei jäänud kaugele maha - teda nomineeriti esimesse viisikusse 124-l korral.

Lisaks NBA kahele parimale mängijale pääsesid esimesse viisikusse veel L.A. Clippersi mängujuht Chris Paul, Houston Rocketsi viskav tagamängija James Harden ja Chicago Bullsi tsenter Joakim Noah. Hardeni ja Noahi jaoks oli see esimene kord pääseda põhihooaja sümboolsesse algviisikusse.

Teine algviisik polnud nimede poolest sugugi nõrgem. Tagaliini moodustasid mängujuhid Tony Parker (San Antonio Spurs ja Stephen Curry (Golden State Warriors), eesliini aga Blake Griffin (L.A. Clippers), Kevin Love (Minnesota Timberwolves) ja Dwight Howard (Houston Rockets).

Kolmandasse viisikusse pääsesid tagamängijatest Damian Lillard (Portland Trail Blazers) ja Sloveeniast pärit Goran Dragic (Phoenix Suns). Äärtest osutusid valituks Paul George (Indiana Pacers) ja LaMarcus Aldridge (Blazers), tsentri koha napsas endale Al Jefferson (Charlotte Bobcats).

Kusjuures George oli tõenäoliselt valimiste kõige suurem võitja, sest koht NBA hooaja sümboolses viisikus toob Pacersi superstaarile juurde lepinguboonuste kaudu üle 7 miljoni dollari.