Väljaanne TMZ kiskus reedel Sterlingu rassismiskandaali, avaldades 10-minutilise audiofaili, kus ta pahandab oma tüdruksõbra V. Stivianoga ühe Istagrami postituse pärast, milles mees on pildile jäänud koos mustanahlise Magic Johnsoniga.

Sterlingut kuuleb salvestuses ütlevat järgmist: "Ära pane teda Instagrami kogu maailmale näha ja ära too teda minu mängudele, OK? Jah, see häirib mind, et sa tahad oma seotusele mustade inimestega promo ja kajastust. Kas sa pead seda tegema? Miks sa teed vähemustest pilti, miks?"

Clippersi treeneri ja presidendi Doc Riversi sõnul arutati boikoti üle 45-minutilisel miitingul tiimi hotellis enne laupäevast harjutuskorda. "Me pidime sellest rääkima, sest kõik teised teevad seda. Me otsustasime siiski homme mängida," ütles Rivers Yahoo Sportsile.

"Boikott tuli kõne alla, kuna ma olen kindel, et 20 000 inimest on seda soovitanud. Kuid ausalt öeldes olen ma täielikult selle vastu ning sama meelt olid ka nemad (mängijad)."

Hiljem avaldas Clippers pressiteate, kus klubi president Andy Roeser avaldab kahtlust, kas TMZ salvestus on üldse autente või on seda muudetud. Roeser ütles, et too väidetav Sterlingu tüdruksõber on hoopis süüalune kohtuasjas, milles Sterlingu perekond süüdistab teda 1,8 miljoni dollari omastamises ning naine üritab skandaaliga mehele kätte maksta.

"Hr Sterling rõhutab, et selles salvestuses kajastuv ei peegelda tema seisukohti, veendumusi või tundeid. See on vastand sellele, kes ta on, mida ta usub ja kuidas ta oma elu on elanud. Ta tunneb ennast kohutavalt, et talle sellised arvamusavaldused on omistatud ning vabandab kõigi ees, kellele see võis haiget teha," ütles Roeser.

Clippersi vastaseks play-off'i avaringis on Golden State Warriors, kelle vastu juhitakse nelja võiduni peetavat seeriat mängudega 2:1.