Võitjate poolelt tõusis enim esile DeAndre Jordan, kes 15 punkti ja 12 lauapalliga enda arvele kaksikduubli sai. Lisaks pani tsenter vastastele kolm "kulpi". Head mängu näitasid ka Josh Smith (13 punkti ja 8 lauapalli) ja Chris Paul (12 punkti, 9 resultatiivset söötu ja 5 lauapalli).

Clippersi särgis said kahekohalise arvu punkte kirja veel Blake Griffin (11) ja Austin Rivers (10).

Viimasel veerandajal enda kaotusnumbreid 12 punktiga vähendanud Nuggetsi ridades torkasid enim silma eurooplased. Üleplatsimehena sai kaksikduubli kirja Prantsusmaa koondislane Joffrey Lauvergne, kelle arvele jäi 16 punkti ja 11 lauapalli.

Korvi all oli võimas veel Will Barton, kes võttis kokku maha 13 lauapalli ja viskas selle kõrval ka 12 punkti. Samuti väärib märkimist 14 punkti ja 8 lauapalli kirja saanud Nikola Jokici mäng. Kokku said Denveri meeskonnas kahekohalise arvu punkte täis tervelt seitse mängijat.

Hetkel Denveriga treeninglaagris osalev endine BC Kalev/Cramo mees Oleksiy Petšerov eile mänguks üles antud 11 palluri sekka ei kuulunud.

Täna öösel kell 2 peetakse järgmised kontrollmängud, kui omavahel lähevad vastamisi Charlotte Hornets - Orlando Magic ja New Orleans Pelicans - Indiana Pacers.