Kui mulluse hooaja parim mängija LeBron James, Dwyane Wade ja Chris Bosh püsivad tervena, saab teistel tõsiselt raske olema idakonverentsi ning ilmselt ka kogu hooaega võita.

Nende üks suuremaid konkurente, viimati 2008. aastal NBA meistriks kroonitud Boston Celtics kaotas suvel ühe põhijõududest, fantastilise viskekäega Ray Alleni just Miamile. Sellegipoolest on Boston Rajon Rondo ja Kevin Garnettiga eesotsas arvestatav jõud.

Idakonverentsist võitleb kõrgete kohtade eest kindlasti veel Chicago Bulls, kuigi viimati nimetatud meeskonna vaieldamatu liider Derrick Rose on hooaja esimese poole vigastuse tõttu palliplatsilt eemal.

Läänekonverentsi kaks paremat meeskonda on hooaja lõpus suure tõenäosusega Los Angeles Lakers ja Oklahoma City Thunder.

Lakers polnud eelmisel hooajal nii hea kui loodeti. Seetõttu on suvel hangitud mitmed supermängijad. Kui seni vedasid Los Angelese meeskonda peamiselt Kobe Bryant ja Pau Gasol, siis algaval hooajal aitavad meeskonda eesmärkide poole jõuda ka vanameister Steve Nash ning maailma üks paremaid (kui mitte parim) tsenter Dwight Howard.

Oklahoma koosneb endiselt noortest ja andekatest mängumeestest. Mulluse hõbedameeskonna suuremad tähed pole muutunud - vastutuskoorem on endiselt Kevin Durantil ja Russell Westbrookil. Seevastu James Hardenile ei meeldinud Oklahoma pakutu ja nii siirdus ta Houston Rocketsisse.

Läänekonverentsis asub suurte eesmärkidega võistlustulle kindlasti ka Los Angeles Clippers ja San Antonio Spurs.

Mida ennustad sina? Kes võidab meistritiitli ja kes üllatab?