Esialgse info põhjal ei ole määratletud veel ära, milline on Jacksoni täpne ametinimetus, kuid arvatavasti hakkab ta täitma nõustaja rolli. Knicksi peamänedžerina jätkab väidetavalt Steve Mills.

Jacksonil puuduvad kogemused mänedžerina, kuid New Yorki meedia loodab, et legendaarse treeneriga kaasaskäiv aura aitab parandada Knicksi muserdavat olukorda. Viimaste aastatega on meeskonna omanik James Dolan viinud klubi täbarasse olukorda, kus mitmele mängumehele (Andrea Bargnani, Amar'e Stoudemire) antud ülisuured lepingud ei võimalda Knicksil võistelda tiitlite eest.

Lisaks ülisuurtele lepingutele puuduvad Knicksil ka valikud tänavuses ja veel mõnes tulevases NBA draft'is. Noori ja talendikaid mängijaid on meeskonnas aga vaid kaks: Iman Shumpert ja Tim Hardaway Jr. 

Varasemalt Los Angeles Lakersi ja Detroit Pistonsiga seotud Jacksoni jaoks oli kõige suurem takistus kolimine New York'i - väidetavalt soovis endine peatreener nõustada meeskonda kodulinnast, Los Angelesest. Uute andmete järgi on Jackson siiski lubanud tulla New Yorki vähemalt põhihooajaks.