Ameerika profiliigades on kombeks, et mängujärgsed intervjuud võetakse riietusruumides teatud ajavahemiku jooksul, kuid uute juhiste järgi viiakse intervjuude tsoon riietusruumist kahe meetri kaugusele koridori. Riietusruumi võivad siseneda vaid mängijad ja tiimi taustajõud. Samasugused piirangud kehtivad ka meeskondade klubihoonetele.

"Peale konsultatsioone viirushaiguste- ja terviseekspertidega ning enne ja pärast mängu aset leidvate lähikontaktidega seotud probleemide tõttu jäävad kõik meeskondade riietusruumid ja klubihooned avatuks ainult mängijatele ja meeskonna töötajatele, kuni pole teavitatud teisiti. Meedia ligipääs tagatakse määratud kohtadele väljaspool riietusruume ja klubihoone territooriumi. Jälgime olukorda ja kui vaja, võtame kasutusele veel meetmeid, et tagada turvaline keskkond," seisis MLB, MLS-i, NBA ja NHL-i ühisavalduses.

USA korvpalliajakirjanike liit väljastas omapoolse pressiteate, milles kinnitatakse mõistvat suhtumist liiga otsuse suhtes.

ESPN-i teatel on NBA kolmapäeva pärastlõunal korraldamas konverentsikõnet meeskondade omanikega, et arutada, kuidas saaks liiga veel tõhusamalt koroonaviiruse puhangule reageerida.