Koostöö järgi kannab All Media Baltics igal hooajal otsepildis üle rohkem kui 200 NBA mängu, sealhulgas „NBA laupäevad" ja „NBA pühapäevad" algatuste raames ka rekordilised 48 nädalavahetuse kohtumist Euroopa fännidele parimal eetriajal.

Ulatuslik kajastus hõlmab ka kuni seitset tavahooaja kohtumist nädalas, NBA play-off mänge, jõulupühade mänge, NBA All-Star, NBA konverentsi mänge ja finaalmänge TVPlay Sports kanalitel. Kuni seitset otseülekannet on lisaks võimalik näha NBA TV-s, korvpalliliiga 24/7 kanalil, mida AMB pakub tasulistel platvormidel - TVPlay Home ja TVPlay Premiumi vahendusel. Vähemalt ühte mängu nädalas kantakse üle TV6-s, üle Eesti kättesaadaval All Media kanalil.

Lisaks pakub All Media Baltics oma digitaal- ja mobiilplatvormidel igapäevaseid tipphetki. Soodushinnaga NBA Liiga Passi paketid on saadaval Eesti, Läti ja Leedu klientidele. See annab fännidele parima võimaluse jälgida NBAd, sealhulgas kohalikke mängijaid Kristaps Porziņģis (Dallas Mavericks), Dāvis Bertāns (Washington Wizards), Rodions Kurucs (Brooklyn Nets), Domantas Sabonis (Indiana Pacers), Jonas Valančiūnas (Memphis Grizzlies) ja Ignas Brazdeikise debüüti (New York Knicks).

Jan Wykrytowicz, All Media Baltics tasulise teleteenuse tegevjuht: „NBA on kõige populaarsem ja kõige prestiižsem korvpalliliiga maailmas, meelitades enda ridadesse parimaid mängijaid kogu maailmast, sealhulgas Lätist ja Leedust. Meil on hea meel selle eksklusiivse koostöö üle NBAga ja ootame huviga, et saaks Baltikumi fännidele pakkuda ainulaadset vaatamiskogemust kõikidel platvormidel. 22. oktoobrist alates saavad korvpallifännid nautida kõige põhjalikumat NBA kajastust."

„Kajastuse ulatus AMB tele- ja multimeediaplatvormidel tähendab fännide jaoks enneolematut ligipääsu NBA mängudele, tipphetkedele ja lisasisule," ütles NBA asepresident EME meedialevi alal, Bastien Lacheny. „Baltimaadel on rikas korvpalli ajalugu ala esimestest pioneeridest ja endistest staaridest praeguse generatsiooni mängijateni. Sellest kirest ajendatuna saab All Mediast tõeline NBA kodu regioonis."

Võtmetähtsusega „NBA laupäevade" ja „NBA pühapäevade" Euroopa parima eetriaja mängud

1. nädalal

Miami Heat - Milwaukee Bucks laupäeva, 26. oktoobri ööl vastu pühapäeva 00.00
Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder pühapäeval, 27. oktoobril 21.30

2. nädalal:

New Orleans Pelicans - Oklahoma City Thunder laupäeval, 2. novembril 23.00

5. nädalal:

Dallas Mavericks - Houston Rockets pühapäeval, 24. novembril 22.30

9. nädalal:

Toronto Raptors - Dallas Mavericks pühapäeval, 22. detsembril 22.30

20. nädalal:

LA Clippers - Los Angeles Lakers pühapäeval, 8. märtsil 21.30