Mõlemal tiimil on olemas senise turniiri parimad tsentrid ja mängujuhid: Argentinal iginoor Luis Scola ja Facundo Campazzo ning Hispaanial Marc Gasol ja Ricky Rubio.

Argentinal on ühtlasi magus võimalus võtta revanšš 2006. aasta MM-i poolfinaalis saadud ühepunktilise kaotuse eest, toona tulid hispaanlased muuseas esimest korda kullale.

Põnev fakt: Marc Gasolist võib tulla läbi aegade alles teine korvpallur, kes on samal aastal tulnud NBA meistriks ja maailmameistriks. Esimene ja seni ainus on ameeriklane Lamar Odom, kes tegi sellise tembu 2010. aastal.

Olybeti koefitsiendid annavad väikese eelise Hispaaniale, võidupanusega 1,68 Argentina 2,35 vastu.

Viimane võimalus MM-i tulemustele panustada.

USA suutis ikkagi MM-i võiduga lõpetada, oleks olnud ikka eriliselt mage minna tagasi kodumaale ja varsti klubide juurde teadmisega, et jäädi alla ka Poolale.

Teine MM-i eelne favoriit Serbia lubas tšehhidel avapoolajal ennast päris mõnusalt tunda ja juhtimagi minna, aga siis pandi natuke kiirust juurde ja tasuks MM-i viies koht.

Päeva mängija: Bogdan Bogdanovic. Ei, ei ole väga suur Bogdanovici ande austaja, aga punktiskoor 31 on taas tase omaette.

Päeva ebaõnnestuja: Poola koondislane Aaron Cel jäi 17 minutiga „nullipoisiks“.

Jaga
Kommentaarid