Kohtumist alustas pisut paremini Kreeka ja esimene veerandaeg lõppes nende 18:12 eduseisus. Poolajaks läks aga Tsehhi 33:32 ette ja kolmanda veerandaja alguses läks nende seis juba päris lubavaks, sest Kreeka liider Giannis Antetokounmpo sai neljanda vea.

Pingile teda esialgu aga ei võetud ja Kreeka alustas vahe kasvatamist. Üheksa minutit enne lõppu tegid Kostas Sloukase vabavisked Kreeka eduks 61:49.

Viis ja pool minutit enne lõppu vilistati Antetokounmpo viie veaga välja. Tsehhi suutiski vahet piisavalt vähendada ja nüüd on neil suur võimalus veerandfinaali pääseda.

Tšehhi resultatiivseimaks tõusis 25 punktiga Jaromir Bohacik, Tomaš Satoransky lisas 13 punkti, 8 lauapalli ja 9 korvisöötu. Kreeka kasuks tõi Nick Calathes 27 punkti, 6 lauapalli ja 6 resultatiivset söötu, Giannis Antetokounmpo piirdus 23 minuti, 12 punkti ja 9 lauapalliga.

USA-l on K-vahegrupis 4 võitu ja 0 kaotust, Brasiilial 3 võitu ja 1 kaotus, Tšehhil ja Kreekal 3 võitu ja 2 kaotust. Kui USA võidab kell 15.30 algavas kohtumises Brasiiliat, on Tšehhi tänu paremale korvide vahele edasi, kui üllatuslikult kaotab, siis saab edasi Brasillia.

Tšehhi pole ajaloos kunagi MM-il kaheksa sekka jõudnud, nende eelkäija Tšehhoslovakkia sai sellega hakkama ühel korral.

Tšehhi-Kreeka tipphetked: